vineri, 9 aprilie 2010

Impossible.



Sunt dezamagita de mine insami. Nu am facut puiul cu alune (nu zic motivul pentru ca imi e rusine). In schimb am facut azi ciorbita de perisoare. (yummy!)


Presupun ca toata lumea cunoaste pasii pentru realizarea unei ciorbite. Daca nu, va zic eu acum cum gatesc eu ciorba.




Am calit mai intai 2 cepe taiate marunt cu un morcov. Am pus apa si le-am lasat sa se si fiarba impreuna cu 3-4 ( eu am pus 5 ) cartofi taiati cubulete. Intre timp am preparat perisoarele (chiftelutele) din jumatate de kilogram de carne tocata mix (si de porc si de vita), o felie de paine, sare + piper si un ou (se pune si ceapa dar eu nu am pus).. aa, si marar. Dupa ce am amestecat carnea impreuna cu celelalte ingrediente, am adaugat 1 L de bors in oala de ciorba, 2 linguri de bulion si am lasat-o sa mai dea in fiert. Perisoarele le-am dat prin faina si apoi le-am adaugat in oala cu ciorba si am mai lasat-o pe foc 20 de min sa fiu sigura ca se fac bine. Am mai potrivit cu sare/bors/apa dupa gust, am oprit focul, am batut 2-3 oua, am pus patrunjel deasupra si VOILA!


Un comentariu:

  1. arata foarte yamii..da pui cu alune? hmm cum se face? cand scrii despre asta sa am anunti.

    RăspundețiȘtergere